dissabte, 17 de maig del 2008

25 de Març

Ens llevem amb el Gerard motivat per anar al Lobuche, el Kiku gens i el Dani dubtant. Jo tinc moltes ganes de probar-ho, almenys. Ens passem molta estona fent les motxilles, ja que els sherpes ens deixaran coses a Namche i a Kathmandú. Fem una foto de grup, ens acomiadem i se'n van. El Dani decideix venir al Lobuche. El Kiku es quedarà a reposar. Marxem direcció Awi Peak i acabem pujant-lo. Val la pena, hi han unes vistes espectaculars. Em trobo força bé. Fem un flanqueig i arribem a 100 m. per sota del campament del llac. Un home que baixa amb el seu guia ens explica com li ha anat. Ens anima bastant, ja que diu que no és difícil i que ell tampoc domina gaire. Pugem fins al llac i allí ens trobem amb dos guies que baixen de muntar cordes fixes. Ens demanen si volem pujar i si tenim permís i nosaltres diem: sí, sí.

Acampem amb vistes al Ama Dablam i ens preparem per fer el sopar, però sorpresa ! no tenim fogonet ! Sense pensar-hi l'he enviat amb els porters cap a Kathmandú !

A "tranques i barranques" fem un foc, amb cartrons i herbes seques, i aconseguim bullir aigua per fer els sobres d'arròs al curry liofilitzats del decathlon; que bons ! Després fem un arròs amb tonyina i cap a dormir. Ens encabim com podem els tres a la tenda Vande. Esperem que demà faci bon dia...

25març_1



25març_2



25març_3



25març_4



25març_5



25març_6



25març_7



25març_8



25març_9



25març_10



25març_11



25març_12



25març_13



25març_14