dimecres, 7 de maig del 2008

16 de Març

Ens llevem amb les primeres llums del dia, acabem de fer un bivac a 4500 !! Fa bastant fred. Ens enfilem pel dret del terraplè, que és tot de sorra gelada. El Gerard fa una sortida amb cornisa espectacular. Un cop a dalt del terraplè, trobem el campament que buscàvem, però els "porters" no hi són. És un lloc sense aigua, molt pedregós, com un desert. El Gerard i jo deixem les motxilles i anem pel camí enrere direcció la presa. Anem cridant els sherpes, però no apareixen enlloc.

Quan ja som gairebé a la presa trobem la tenda Ferrino muntada al costat d'una cabana. A dins hi ha el menjar i una nota. La nota diu que al fer-se tard i no trobar-nos van tornar enrere fins a Na, i que l'endemà (avui) a les 9 a.m. tornarien a la tenda.

Mengem, ens rentem al riu i esperem a que arribin. A les 10h. arriben i es veuen preocupats. Els expliquem el que va passar i tornem cap al campament amb el Dani i el Quicu.

El fet de no haver dormit a la nit fa que estiguem molt cansats. Decidim anar a dormir al campament del mig de la glacera de pedres, a on sabem que hi ha aigua. Arribem destrossats, acampem, em rento els peus, i a sopar i dormir.

16març_1




16març_2




16març_3




16març_4